Wednesday, October 01, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Kawan-kawan gua, kenalan yang pernah bertemu dan yang tidak pernah bersua muka, geng makciks blogger, ustaz-ustaz, penyokong Anwar Ibrahim, PAS, Lim Kit Siang dan pengampu United Malays National Organization, kumpulan tiada parti, pembaca bising dan pembaca senyap, gua mohon maaf dan ampun, salah dan silap terkasar bahasa.

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan kekalkan prestasi Ramadhan kamu untuk bulan-bulan seterusnya. Hati-hati di jalanraya dan jangan jadi bodoh membazir duit beli mercun.

6 comments:

Junaidi Asmara said...

lu tak kenal gua, gua tak kenal lu, tapi gua selalu baca tulisan lu. Apapun gua nak ucap jugak selamat hari raya kat lu sekeluarga.

(lu duk kinrara eh? gua duk puchong, batu 14.)

zalin said...

selamat hari raya aidil fitri utk ekau suami isteri & anak2!

PENDEKAR said...

tak balik jelebu?

hobenz said...

kullu am wa antum bi alfi khair min a iedin wal fa izin...

babazahra' said...

junaidi,
terima kasih. batu 14 gua selalu pegi pasar minggu :)

lin,
kim salam zali. datang lah raya KL.

pendekar,
jumaat lepas dah kt Jelebu. sesak sangat, ramai mamat KL kereta ekzos besar :)

benz,
wa antum bi alfi alfi kheir.

hafiz said...

bro. selamat hari raya!!! adapun golongan mereka itu kurang pasti, lalu guru-guru mereka berkata "Mengapakah kamu berbuat sesuatu tanpa mengetahui??" mereka terdiam tetapi tiba-tiba ada suara berbunyi "aku memang tiada mengetahui..." kata wak seman duda kaya. yang lain terdiam saja. dan guru-guru itu mengangguk tanda paham. maaf zahir batin!