Saturday, March 14, 2009

Makhluk Manalah Punya Idea Main Bola Tengahari Buta

Ada ubi ada batas
Ada hari boleh balas
Ada ubi ada batas
Cuba tengok siapa masih lagi di atas
Ada ubi ada batas
Belum tentu lagi Premier League lu mampu kebas
Ada ubi ada batas
Tangan gua tumbuk-tumbuk dinding sampai kebas
Ada ubi ada batas
Arghhhh...gua yakin dengan Man United, gua benci LiverFooL, gua benci Chelski, gua benci Arse-anal, gua benci Alan Shearer, gua benci Khalid Jamlus, gua benci tukang buat jadual Premier League.

18 comments:

j or ji said...

2nd place is for the loser..

tenang2 aje kat Libya tu..gua kat kl ni tak tau mana nak lari dah..

silversarina said...

Akak siap padan muka pada Izzat.. heheheh.

pipiyapong said...

Hahahaha..Gua tumpang seronok sama penyokong Liverpool.

Alke said...

sabar bro, seb baik monday ni aku cuti, those wankers at office are eyeing my blood this monday.....

wak arjun said...

Aku tak kisah kalau yg memekak tu memang a bloody Kop. Got to take it on the chin like a man la...

Tapi bila pelacur2 bola aka Footie Whores yg sokong lapan belas team EPL dan 2 team dalam liga Super Maysia yg menyebok, tu yang aku rasa nak menampor je...

Anyway, saviour the two wins and a trophiless season you &!^@%$*#(@.

TooLBoX said...

Ado lar kawan gua (penyokong kuek @ kipeh susah mati Live-a-fool) kato; tak jadik juaro takpo.. janji monang ngan MU :)

Gua tak teringek kek sesapo dah.. kek lu yo!..

Rambo said...

alah lu! salahkan jadual pulak!!

zan said...

Ilek2 sudah baba. Vidic pun nak buat record 2 kali lawan The Kop season ni, dua kali kena kad merah..hahaha

Tapi 4-1? Wa ingatkan lawan NS Chempaka la..hahaha

babazahra' said...

j,
bebawak bersabar. bulan May nanti kita pasti bergembira.pulangkan paku buah keras.

kak ina,
ish ish ish..tak baik tu. xpe cakap ngan Izzat, we'll had the last laugh in May. For sure.

pp,
lu cuma menabur garam ke atas luka. memang cilakak. gua dah boleh jangka tindakan lu.

Alke,
dulu masa kalah dengan Real Madrid kat semi final Champions League, wa siap ambik cuti bertenang 2 hari.Memulihkan keyakinan ke pejabat.

Wak,
Biasa lah wak, mana ada team lain yang lebih hebat dan dicemburui umat manusia.

ToolBox,
Ramai KopsUCKER yang guna ayat tu. diorang sepakat sebab memang diorang tahu x boleh jadi champion punya.

Zan,
punyalah lama sangat menang, sampai wa dah lupa bila masa MU kalah n kena lebih daripada sebiji.

Rambo said...

perghhh....smpi kat part gua tak reply. kecik hati gua!!

Anonymous said...

Benitez buat lawak. Dia kata, we will win the remaining 9 matches...
Kita tengok la apa dia kata lepas main ngan fulham, blackburn, hull city, wes brom...

Wes Brom nye supporters pun boleh kata, relegated tak apa, asalkan kalahkan Liverpool...

babazahra' said...

rambo,
terlangsung tu. bukan salahkan jadual tapi realitinya memang jadual perlawanan seringkali tidak memihak kepada MU. tapi kita tetap jadik champion jugak sebab memang best. (biasa dengar ayat tu?):)

anon,
comentator Arab nie siap kata. LiverFOOL biasa menang dengan team best (maknanya dia mengakui yang MU best) tapi minggu berikutnya akan kalah dengan team lemah.

Zaid Akhtar said...

Jadual tak memihak MU?

Jadual BPL dibuat memang utk MU.
Tak caya? Tengok MU main away dahulu dengan 10 pasukan terbaik musim lepas. Itu advantage.

Inilah kekalahan terbesar MU sejak 1936 kpd Merseysiders. Sejak EPL diwujudkan. Tak menang EPL takpe, janji aibkan MU & Chelsea at home and away. :-)

wak arjun said...

Luv it luv it luv it...

Aku tak tau mana datangnyer penyokong2 yg tak menang trophy, takper. No big deal. Kena relegated. Takper. No worries. ASALKAN? yezzz.... menang dgn ManU? Wallaweeee..... pun ada?

Mcmtu buat je jadual 4 game semusim. 2 lawan ManU, 2 lawan Chelsea. Untung sabut....

hobenz said...

beso la manusio ni bilo monang lain ckp eh bilo dah kalah padan muko la ekekeek....

babazahra' said...

yazid,
aku tunggu ini hari pulak. baru boleh komen panjang sikit dalam FB kau. Fuhh melingkup lah hendaknya!

wak,
itu pasal lah setiap tahun Liverfool sangat gembira kalau dapat merebut tempat ketiga.

benz,
cilakak lu sanggup talipon umah gua ya. May nanti wa send balik sms lu dulu. wa ada simpan lagi.

Button Planet said...

alamak...akak tak faham langsung lah pasal bola nih..tak mengikuti... tak sempat...

kak azzah8

babazahra' said...

kak azzah,
takpe.tak payah ikut. nanti boleh mencetuskan insiden-insiden yang tak diingini pulak i.e pertikaman lidah atau pun menendang sofa berulang-ulang kali.