Wednesday, January 14, 2009

Ini Memang Boleh Mendatangkan Marah

Menurut syarat kontrak majikan baru gua, tiket percuma untuk pulang ke BolehLand hanya diberi setahun sekali. Cuti tahunan gua pulak campur public holiday in-lieu ialah 28 hari, sahaja.

Maksudnya, jika gua mahu bergembira bersama keluarga menggunakan tiket percuma, gua boleh memilih untuk pulang pada hujung tahun 2009.

Masalahnya sekarang, perlukah gua pulang juga pada 26th July 2009?

5 comments:

antusabun said...

Setakat lu nak balik untuk tengok bola baik takyah. Nak pulak final Arsenal menang, lu boleh sasau nanti. Lu balik time raya barulah harmoni.. Ingat pesan gua ni..

mama said...

hahaha ich liebe dich

TooLBoX said...

Hamang aih!.. memang osah sampai rayo haji tahun dopan lu nak ceghito bola.. mama pun dah golak2 sambil tolan airlior tu :p

Takpo lar bro.. balik lar maso tu tengok zahra dan adik dio.. sesambil tu lu tengok malaysia yg akan belasah MU.. err.. maksud gua MU kono belasah.. err.. err (kenapo tetibo gua raso patriotik sgt :P ) heh

TooLBoX said...

err.. dah tulih baru raso bersalah..

Sorry mama.. saya tak maksud nak mempersendakan ucapan "i love u" tu dgn kata "telan air lior".. cuma bila boleh mengutuk baba saya terlupa diri.. ahaks!

Apa pun its very sweet of u.. baba & anak2 should rasa beruntung!

wak arjun said...

Salam bro Baba...

Hek elleh ... 26 July tu takyah la balik... Simpan ler untuk masa2 yg lebih sesuwai... lagipun itu cuma sesi riadah-cum-profit-generating-cum-promo je...

Dan kalu ikut sejarah lampau 1st eleven tak main pun... Jono Greening gua nampak la...

Salam bro.

Devil 2829