Saturday, April 26, 2008

Ada 2 Game Lagi, Dude!

Mungkin untuk kali pertama, gua tengok Pak Alex macam tersilap percaturan. Tapi, dia pun manusia biasa jugak, mana dia tahu Vida dan Rooney akan injured. Ada 2 game lagi. Chelski mesti ke St James Park, yang sekarang nie tengah hot. Anything can happen! Kita cerita semula pasal bola pada 11 May, okay.

7 comments:

pipiyapong said...

apa salahnya gua cuba-cuba intai peluang..

babazahra' said...

peluang apa? nak dapat tempat ketiga? ambik aje lah keh pun tak berkenan

TooLBoX said...

Frogie.. err.. Fergie somehow lost the plot, gua harap he do it again and again over the next 3 games, so semua yang se"mazhab" dgn lu boleh kiss goodbye to all trophies.. heh

j or ji said...

Gua terus yakin dengan pak Alex..sampai la dia senaraikan Darren Fletcher...
Fletcher main dengan team mana atau liga mana pun gua tetap benci!
sama macam gua benci dengan Shebby singh.

Hidup AF!
hahaha..

rambo said...

xpe. lagipun man u ada 11 gol ahead, mcm mustahil je chelsi.

yeah. Jorji. Hidup AF.

yuzy said...

Aku masih yakin,Tapi,tetap berkira-kira.Aku positif akan kedengaran laungan Glory-glory Man Utd di Old Trafford hujung minggu ni.

Dan,after party yang agak luar biasa!

babazahra' said...

batal 11 may. itu cerita lain. pagi esok wa akan tulis cerita bola jugak. wa dah dapat firasat. The Red Devils di The Red Square, Moscow!