Tuesday, April 22, 2008

Isham Rais MAY DAY BOOK LAUNCH


BUKU BARU /NEW BOOK – Hishamuddin Rais

KEGANASAN, PENIPUAN & INTERNET
Hegemoni media daulah pecah

Dapat dibeli di semua kedai buku minggu ini:

On sale at major book shops this week:

1 MPH
2 Kinokuniya
3 Borders
4 Times
5 Coop Book Store
6 Popular BOOK Store
7 Rice Cooker Annex Central Market

Buku akan di lancarkan dan dijual di Bau Bau Cafe Annex Central Market Book launch/sale at Bau Bau Cafe Annex Central Market

On 1 May 2008

8.30 pm – Buku lancar/Book launch

8.45 pm - Jamuan/Reception

9.00 pm – Party muzik/bands

Semua dijemput/ all welcome

Tq - isham rais

5 comments:

mama said...

lepas ni boleh kuarkan buku baba pulak ye... bila lagi nak tunjuk bakat yang ada tu...
asyik tertangguh je ....

TooLBoX said...

Waa.. lu ado tulih kitab ke bro? Cayolah!.. Bilo kuar nanti gua nombo wahid boli insha Allah tapi kono ado tandotangan lu bleh?

Gua akan boli kitab Isham Rais tu nanti. Nampak cam best. Napo lu tak kobakan rogo dio sekali yo? Sonang gua nak korek duit tabung ayam gua siap2..

manusia ganjil ikan yu said...

sajo nyolit jang.

http://www.muhammadmuhdtaib.com

den sajo kasi link ni wat gelak2

babazahra' said...

jangan namakan kitab lah plak bro hehe tapi kitab yang ni den ghaso tak sampai belanja satu tabung penuh minyak keto pun. isi minyak RXZ pun den ghaso lei mahal.

ikan yu,
wa tengah tulis citer mat taib nie. hehe dari orang ke babi, terus keris dan kini penyapu. malam kang gua update.

xrajunax said...

buku ini kool bro
aku dah sambar satu
koleksi writtings sham yg gerek.