Monday, September 10, 2007

Untukmu Malaysia


Hadiah untuk kemerdekaan negara yang ke-50. Kemerdekaan Semenanjung Tanah Melayu yang ke-50. Hadiah dari kami parti yang kononnya memperjuangkan kemerdekaan, terimalah....seorang Perdana Menteri unik yang boleh tidur sambil berdiri!
Gua copy gambar nie dari Black yang copy pula dari Malaysia Today. Sanad sebelum itu gua x hafal. Enjoi.

9 comments:

Anonymous said...

http://www.bharian.com.my/m/BHarian/BHimages/10fam.jpg

kancong said...

wei, semua web pembangkang melayu tak bule bukak pagi ni..apasal

kancong said...

dia khusyuk tu...

babi melaka lebihbberkuasa dr melayu marhaen..

itulah UMno..kalaulah yg bela babi tu pat mat, nescaya dgn rumah2 mereka sekali diroboh..

kalaulah yg nak dengar cerama di batu burok tu ah kaw...mesti dia dapat dengar dgn aman damai..

kancong said...

Aku rasa cara polis yang tangani masalah tu yang buat diorang merusuh, kalau layan macam tokey babiii kat melaka mungkin tak merusuh kot.

babazahra' said...

cuba pergi dengar ceramah bawa kandang babi sekali, mesti FRU takut nak mampir. Najis mughalazah beb, gile lu

Mr. Right said...

Oi.. betul ke Pak Lah tido? di tengah pejam mata berkelip kot. Photgrapher timing tak betul, ngam2 Pak Lah pejam, time tu gambar lekat.

Tapi kalau dia betul2 tidor pun lawak jugak. Dah ngalahkan Bush kelucuhan PM kita.

Lucius Maximus said...

truly reminds me of abdurrahman wahid a.k.a. gus dur!
both are weak
both are incompetent
both talk sluggishly
both fell asleep...easily!

kancong ensem giler said...

selalu tido..terpejam mata pun org ingat ttdo

gayour said...

lantak kek kau la jang! apo yang ponting ekau jangan nak monteng poso lak. den ghembat an kau kek tiang surau kang!
selamat beposo. moga ekau bebahagio dab betambah iman. amin