Thursday, May 22, 2008

Kings of Europe!


I told you already, correct? Red Square's for Red Devils, correct? Why on earth the lads in blue shirt doin' in Red Square, correct? Blue shirt is for Barisan Nasional, correct?

Kings of Europe, once again!

8 comments:

yuzy said...

Tahniah King Of Jelebu.

hasbullah awang said...

saya suka john terry
muahahaha!!!

TooLBoX said...

Korek!.. korek.. korek.. korek.. korek.. korek.. korek!!!.. (Baco; Hampeh!.. hampeh.. hampeh.. hampeh.. hampeh.. hampeh.. hampeh!!!..)

Ok lar walaupun boleh dikatokan seimbang, gua terimo hakikat MU ado keeper yg lobeh baguih & player yg ghoti tondang penalti selayaknyo lah jadik Kings of Jelobu.. err maksud gua Europe utk tahun ni

pipiyapong said...

pundekkk!!!

mama said...

mabruk... mabruk...

Lucius Maximus said...

menang tak sengaja...

j or ji said...

gua tak reti nak cakap apa..
hari-hari tengok pun gua tak boring.
bukan senang nak tengok drogba kuar padang,john terry menangis dan Roman nak kene heart attack dalam satu malam.

MU jadi champions tu memang dah jangka.Keyakinan gua terhadap Pak Alex memang luarbiasa.

Anonymous said...

oh ye...merah dn putih warna UMNO..hmm...sweet!

dalam hati masih ada UMNO ye encik, walaupon biru ditolak yakni BN...hehe,.