Sunday, July 29, 2007

Cerita Budak Champion

Masih lagi berterusan nak mengutuk bolasepakayu Malaysia
Iraq sudah jadik champion Asian Cup untuk kali pertama dalam sejarah mereka


Padang bola gua kena bom lah
Dekat tengah padang ada lubang besar kesan kena bom
Celaka punya Amerika
Okay lah geng kita pegi Amman,traning kat sana
Cepat cari bus kita sewa
Atau lu mau pegi Amman naik sarpis pun okay
dari Baghdad ke Amman, mungkin sekarang kena bayar JD10...RM60 lebih kurang
kat Amman carik ler mana-mana padang kelab yang kosong
Maaf kawan...jangan harap ada rumput.
Faisali dah Wehdat punya training ground pun tak berumput

Satu hari lu dapat berapa beb?
Mungkin cukup untuk gua beli sandwich dan minum koktel
Janji perut gua kenyang
Janji gua boleh main bola
Gua memang suka main bola
Lagi pun main untuk negara beb
Tak bayar pun gua sanggup
Ada duit banyak pun padang bola gua kena bom
Rumah gua kena bom
Awek gua dah mati kena bom
Rumah gua dah lama ranap kena bom

Lu tinggal Amman kat mana beb?
Kitorang lepak Hotel al Baghdadi
Kat mana tu beb?
Alamak bro, hotel murah aje kat Balad Amman
Senang banyak coaster tiap-tiap pagi nak pegi training
Kedai sandwich pun dekat
Kitorang tak makan kat McD itu Amerika punya beb
Kitorang takde kete sendiri
Civic mayat tahun 95 pun kitorang x mampu beli beb

So apa kesudahan lu beb?
Gua dah jadik champion beb
Lepas nie balik Amman semula lah
Dua tiga hari lepas tu baru pikir nak balik Baghdad ke tidak
Mana yang main kelab mcm Younes Mahmoud dia boleh lepak lah
Tak payah balik Baghdad pun takpe rumah kat Doha ada
Macam gua sendiri mau ingat lah beb
Ada duit banyak pun padang bola gua dah kena bom
Rumah gua kena bom
Awek gua dah mati kena bom
Rumah gua dah lama ranap kena bom
Sebenarnya gua dah takde keluarga lagi beb
Gua cuma ada medal Asian Cup aje muahahahahahahaha

4 comments:

kancong ensem maut said...

gua rasa pengulas bola kat tv joden yg bermisai lebat...yg golllllll golll jer semedang bila ulas bola mesti ulang2..sebab iraq menang ialah sebab berlatih kat joden...

mujur joden tak jd tuan rumah, kalau tak mesti jd champion gak...

lu ingattak sapa nama pengulas tu..

babazahra' said...

uthman greini

kancong macho said...

oo abg maurice green

Serena said...

Good for people to know.