Thursday, November 06, 2008

Ada Apa Dengan Obama - Edisi Sebelum Lunch

Dalam Hitz.Fm pagi tadi, gua dengar sorang minah bernama Alicia telefon join game “yes no um ahh” tu.

Soalan : adakah lu happy Obama menang ?

Jawapan : saya sangat happy, sangat suka sama dia, itu Obama memang banyak best. (punya lah panjang jawapan)

Soalan : agak2 lu sapa yang akan jadi Presiden pulak lepas Obama nanti?

Jawapan : McCain.

Terus gua rasa sakit perut nak berak. Apa punya bangang lah!

3 comments:

Farid Abu Talib said...

dunia mengharapkan perubahan obama dari pentadbiran bush sama seperti rakyat malaysia mengharap perubahan dolah badawi dari pentadbiran mahathir. kahkahkah.

j or ji said...

hahahhaa..moral of the story, dengar lah Klasik FM!

tapi kalau nak terus sakit perut,dengar pulak Sinar FM!

dulu aku tengok Live kat TV3 masa musim world cup,peraduan semasa half time,,seorang pemanggil cuba menjawap satu set soalan yang ditanya oleh pengacara rancangan..salah satu soalannya ialah ;

Pengacara : Yao Ming (basketball) bermain untuk pasukan mana?

Mamat badigol ; Pahang!!

Gua gelak sampai tergolek!

babazahra' said...

farid,
dan yang pastinya perubahan daripada badawi ke mahathir semula sikit masa lagi.

j,
hah! itu kalau ada depan mata dah fardhu kifayah sangat untuk diberikan penyepak.