Tuesday, November 04, 2008

Filem Pendek Mungkin Tidak Baik Untuk Kesihatan

Gua bayangkan, jika acara menonton filem pendek malam Sabtu lepas, diadakan di dalam dewan yang tertutup, mungkin malam itu hidup gua jugak jadik macam filem pendek.
Tapi muka-muka di atas tetap 'bergumbira' dapat bertemu tuan punya Man Laksa, filem favourite diorang. Dan yang lebih penting, dari dalam kereta sampailah balik ke rumah sampai lah bangun tido esoknya, muka-muka di atas sibuk dengan permainan baru;
yea yeah yea yeah humcha!
makan tahun ni gua nak tunggu diorang dapat modal baru.

9 comments:

pipiyapong said...

hahaha rilek beb..2 minggu je tu..

hobenz said...

muhahaha..wah lu peminat sama itu mamat khalid ha...xsangka wa lu adalah peminat satu family beliau..mmg wa poning tahap cipan bila tgk hasil karya beliau nih...ntah ape yg dia nak persembahkan pun xfaham la...tp mesti ada agenda tersirat dr filem2 beliau...

j or ji said...

gua gumbira dapat berjumpa anak2 lu.

Anonymous said...

mana boleh dua minggu..kalo xsilap lu start lepas smayang raya aritu dah start humcha2..sampai sekarang..kira je la brapa minggu.hahaha.

Anonymous said...

ni gua nak cerita... 5 nov gua pergi parlimen...adatugasan la konon,..ye memang gua kerja ngan kerajaan..tapi gua tak ambik pot langsung denagn angan2 PM bolehland..pinjam ayat lu kejap...pembangkang ada idea bernas hari ni.. si speaker pada mula mati-mati pertahankan pasal baget yg dibentangkan oleh najib..bebal najib ni..apake jada bentang baget tambahan tapi tak bahaskan dulu dalam parlimen...tup-tup//terus bentang..pada hal agenda dewan rakyat sepatutnya bahaskan baget yg tlh dibentang oleh paklah bulan 8 haritu... kau gila kuasa apa... belum jadi pm lagi dah kuar taring...sesi pagi dewan rakyat tebantut duk gara bergaduh pasal isu 7 bilion.. speaker naik angin terus tangguh....sambung bahas petang balik... dulu boleh la masa zaman sebelum election.. senyap sunyi dewantu...ye la..pembangkang tak ramai masa tu.. la ni tak dapat.. apayang rasa tak betul ..fire terus..dsuara dah besar...padan muka mereka...

Rambo said...

ank lu cute bile sebut HUMCHAA tu bro.

babazahra' said...

pp,
wa kena hati2 buka blog lu, nanti anak wa nampak kt belakang terus keluar diorang punya humcha.

benz,
film mamat khalid realiti, tak tipu, tak poyo and ikhlas.

j,
wa dah siap cakap ngan diorang gak, nanti my friend datang bawak kawan, dia ada anak. mujur diorang x ingat:)

anon 5.12
itu humcha lain, lu mesti tengok MAG x sempat abis ni.

anon 12.24
Najib bebal? orang kampung gua dah tahu masa umur dia 21 tahun lagi. ada orang kampung yg repot pasal 'repot kad' dia di London.

babazahra' said...

rambo,
lu tengok plak sapa mak ayah dia :)

Rambo said...

betul jugak tu. hehehe