Sunday, November 09, 2008

Rilek Lah Beb!

Pagi Sabtu, gua lewat sikit bangun Subuh. Terus kepala hotak gua terfikir, jangan yang tak best jadik sudah. Mesti suwey sikit malam kang ni.

Masuk dapur pulak gua tengok jadual kat peti sejuk belum update. Result dengan Celtics belum tulis lagi. Terus jugak gua fikir, ini mesti something. Biasa gua tulis terus lepas game.

Tiba-tiba gua perasan gua tidur malam tadi gua pakai jersey merah. Mana boleh malam sebelum game gua pakai jersey. Ini sudah langgar pantang.

Itu lah sebabnya gua rasa diorang malas main best-best tadi.

10 comments:

Epi said...

pehh banyak pulak alasan.. hehehe..

pipiyapong said...

ah sudah laa..

Rambo said...

sabar bro. life cycle isn't it? kan? kan? kan?

hobenz said...

besa la org dah kalah mcm2 la pantang nenek moyang kaum kerabat dia bace cuba menang ape tak dia kata pd yg kalahkan???muhahahah

TooLBoX said...

Wlpun gua raso seronok amek2 tapi gua totap tabik dgn lu.. sobab ado yo alasan.. hampeh!

Farid Abu Talib said...

kahkahkah. saya dengar tidak lama lagi majlis fatwa akan mengharamkan yoga. saya juga dengar mereka dalam proses untuk mengharamkan org islam dari menyokong syaitan berwarna merah. kahkahkah

babazahra' said...

epi,
gua macam ada 2-3 alasan lagi tapi dah lupa

pp,
lu hepi sangat ke?

rambo,
yer. life cycle. di old trafford nanti.

benz,
gua kata gak. padan muko.

bro,
ok lagi drpd wa salahkan pengundi hantu ke, politik wang ke.

farid,
itu macam ke? wa rasa sebab giggsy pun practice yoga lah tu.

zan said...

Hahaha..ingat nak letak kalungan bunga kat bekas bangunan Red Cafe tadi.hahaha

Jangan diberi alasan baba. Nanti orang samakan lu dengan Pak Lah..heheeh

j or ji said...

kita rapatkan barisan!

babazahra' said...

zan,
itu bukan alasan. superstitious. hehe.

jorji,
berdiri dalam barisan dan jangan keluar.