Thursday, July 24, 2008

Gua yakin RPK tak pernah baca blog gua!

Tapi gua memang selalu baca malaysia-today. Cuma cerita ini baru keluar semalam.

http://w2.malaysia-today.net/content/view/10296/84/

Dan cuba lu tengok semula cerita Pudin, Rashidi dan Rohaya Sabirin. Ah! Mustahil RPK pernah datang ke blog gua. Lagi pun cerita gua hanya imaginasi sahaja.

Oh ya! Last sekali gua jumpa RPK ialah sekitar tahun 2003. Di rumah "Azman".

Bring it on, man! Bring it on!

6 comments:

mama said...

hehheh time tu RPK masih berambut dan agak kurus dari sekarang kan...

j or ji said...

hahaa..lu tak copyright lu punya citer,skrg dah kene plagiat.

TooLBoX said...

Lu rasa Najib baca blog lu tak?

Lucius Maximus said...

heheh, gua ingat lu ngan RPK kena join together bikin satu filem melayu la. itu watak rohaya sabirin, kalu kosong gua mau ambik.

eh jap, itu rohaya sabirin perempuan kan? gua konpius la, ini semua cerita melayu yang lepas zaman p ramlee, memang kelam kabut daaa...

babazahra' said...

max,
dia memang pompuan, tapi jiwa keras macam jantan. setakat main mercun bola dengan meriam buluh, anytime.

jorji,
wa rasa ada pembaca blog wa yang komplot ngan RPK nie. wa kena buat akuan bersumpah lah ini macam.

mama,
masa tu RPK pakai rambut palsu.

bro,
Najib x baca. tapi Rohaya Sabirin mungkin lah. dia ada banyak masa lapang.

BabaKaisah said...

anwar bertanding di kulim..zaid letak jawatan menteri..betulker